Suomen Leot

Me palvelemme. Yhdessä.

Leoissa voit kehittää itseäsi

Leoklubien toiminta tarjoaa mahdollisuuden harjoitella monia tulevaisuudessa työpaikallakin vaadittavia taitoja. Klubissa on virkailijoita, jotka ovat vastuussa klubin kokouksista ja rahallisesta puolesta. Tarjolla on presidentin, varapresidentin, sihteerin ja rahastonhoitajan virat, joissa voit kokeilla, minkälaista on klubin pyörittäminen; perehtyä esityslistan ja pöytäkirjan laatimiseen tai saada harjoitusta tilinpäätöksen tekemisessä. Leoissa on lupa harjoitella uusia taitoja. Sinun ei tarvitse osata hoitaa tehtävää etukäteen, vaan saat siihen perehdytystä ja niin paljon apua kuin tarvitset. Klubin virassa toimiminen on oivallinen tilaisuus tutustua kokouskäytäntöihin ja saada paljon hyödyllistä tietoa tulevaisuutta varten.

 

Ylivieskan Koulutuspäivillä 2013 sihteerikoulutuksessaMikäli haluaa vaikuttaa enemmän Suomen Leoissa ja saada lisää haasteita, on mahdollista hakea Suomen Leojen hallitukseen, jossa toimitaan koko Suomen Leojen asialla, ja tiiviissä yhteistyössä suomalaisten leijonien kanssa. Hallituksessa on tarjolla myös ILOn tehtävät, eli kansainvälisten asioiden sihteerin. ILOna pääsee toimimaan ja vaikuttamaan leoissa myös kansainvälisellä tasolla.

 

Joka vuosi järjestetään myös kaikille jäsenille avoimet koulutuspäivät. Koulutuspäivillä tarjotaan hyödyllistä koulutusta niin virkoihin kuin esimerkiksi esiintymiseen tai viestintään. Koulutukset ovat suunniteltu sekä vanhoille että uusille jäsenille, jolloin jokainen saa siitä jotain uutta.

 

Leoissa tapaa paljon erilaisia ihmisiä erilaisista taustoista, mikä tuo toimintaan mukaan paljon hyvää monipuolisuutta. Jokaisella on siis mahdollisuus tutustua ihmisiin, joihin ei muutoin välttämättä tutustuisi.