Suomen Leot

Me palvelemme. Yhdessä.

Leolehti


Leolehti

 

Leolehti on Suomen Leojen jäsenlehti. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, ja se toimitetaan kaikille leojäsenillle postitse. Leolehti ilmestyy leijonien jäsenlehden, Lion-lehden, mukana.  Suomen Leojen hallitus valitsee lehdelle päätoimittajan, ja päätoimittaja kokoaa itselleen toimituskunnan auttamaan lehden teossa.

Lehdessä julkaistaan ajankohtaista tietoa Suomen ja Euroopan leotoiminnasta. Kuka tahansa saa kirjoittaa Leolehteen. Erityisesti lehteen toivotaan juttuja klubien aktiviteeteista ja muusta toiminnasta. Jutunkirjoittajan ei tarvitse olla ammattilainen, lehden toimituskunta auttaa mielellään juttujen oikoluvussa. Kuvat ovat myös aina tervetulleita joko yksinään tai jutun mukana.

Suomen Leojen hallitus käyttää Leolehteä tärkeänä tiedotuskanavana leojäsenille. Lehdessä ilmoitetaan muun muassa Leorahaston hauista ja jaoista, delegaationjohtajan hausta ja vuosikokousasioista.

Jos haluat oman juttusi Leolehteen, lähetä se osoitteeseen leolehti[a]leo-clubs.fi. Vanhoja Leolehtiä pääsee lukemaan leijonien kotisivuilta osoitteesta . Leolehti on siis Lion-lehden kuusi viimeistä sivua.